Brandingabonnement

Consistente ondersteuning in contentmarketing en design

Je schrijft op onregelmatige basis een blog. Zet ad hoc eens wat op LinkedIn. Bewerkt af en toe je website, om een nieuwe dienst toe te voegen. Maar continuïteit én strategie in je marketing en communicatie ontbreken. Je hebt behoefte aan effectieve ondersteuning, ontzorging en continuïteit in je marketing en online zichtbaarheid.

Alles wat gaat over marketing, ontwerp en communicatie, heeft te maken met je branding. Branding gaat over de impact die je maakt op (potentiële) klanten door middel van de woorden en beelden die je deelt.

Hoe mooi zou het zijn als jouw bedrijf niet alleen klanten, maar ook ambassadeurs heeft die sterke associaties hebben bij het horen van je naam, of het zien van een post op social media? Die een positief gevoel krijgen bij alles wat je deelt, die graag je verhalen lezen en weten waar jij voor staat?

Groei met je bedrijf vanuit verbinding en vertrouwen. Zonder marketingtrucjes en snelle sales.

Brandingpakket HSP en werk (1)

VAN PRAKTISCHE STRATEGIE NAAR KWALITATIEVE UITVOERING

Om consistent meer potentiële klanten te vinden en aan je te binden, is het nodig om continu zichtbaar te zijn. Op de kanalen die bij jou passen. Als je dat niet zelf kunt of wilt doen, dan kunnen wij dat doen voor je, in de vorm van een brandingabonnement. Dit abonnement omvat contentmarketing- en design-diensten volgens gezamenlijk bepaalde doelen, uitingen en kanalen.

Je wordt praktisch ondersteund in de creatie van content (blogs / social media-posts / video’s etc) en het uitdragen van passende beelden bij je merk. Op continue basis, zodat je regelmatig zichtbaar bent en op een authentieke manier contact met potentiële klanten creëert. Daardoor ontstaat er verbinding en vertrouwen met mensen. Vanuit dat vertrouwen kun jij mensen verder helpen en komt je klantenstroom (verder) op gang.

VOOR WIE IS DIT BRANDINGABONNEMENT?

Het Brandingabonnement is voor ondernemers die al een huisstijl en website hebben, en toe
zijn aan een volgende stap met hun bedrijf. Wij werken graag met jou als ondernemer als jij een duidelijke visie hebt, en je missie breder wilt uitdragen, maar hier zelf niet voldoende aan toekomt. Je houdt van aanpakken en bent leergierig. Want dat zijn belangrijke kwaliteiten voor groei. Het is ook belangrijk om te begrijpen hoe branding werkt, en vooral: hoe het voor jóu werkt. En waarom het zo waardevol is dat jij je éigen geluid laat horen, in woord en beeld. Van ons ga je leren wat daarvoor nodig is.

Continue visuele en inhoudelijke zichtbaarheid laat je bedrijf verder groeien.

Dit levert een Brandingabonnement je op

STABILITEIT, ZEKERHEID EN RUST, OMDAT:

 • Je ontzorgd wordt in contentmarketing en design, en je jouw tijd kunt gebruiken voor jouw expertise
 • Je meer continuïteit in je marketing krijgt
 • Je weet dat vanuit een praktische strategie al je content klopt en professioneel is
 • Je weet hoe je je bedrijf professioneel kunt positioneren
 • Je klanten aantrekt die echt bij je passen
 • Je hebt geleerd hoe je werkt vanuit verbinding en vertrouwen, zonder marketingmanipulatie en
  salestrucs
 • Je ziet hoe je je kunt onderscheiden van concurrenten
 • Je groeit met je bedrijf, omdat je werkt vanuit je kracht

DURF EN PLEZIER, DOORDAT:

 • Je van ‘moeten’ naar ‘willen’ gaat, als het om marketing en content van je bedrijf gaat
 • Je nieuwe energie krijgt: onze kennis en inspiratie geeft jou vleugels
 • Je trouw aan jezelf blijft; je onderneemt zoals dat bij jou past
 • Je (weer) trots kunt zijn op je bedrijf en je talenten
 • Je meer zichtbaar durft te zijn, omdat je weet dat het klopt en goed is wat je online deelt

Praktisch: dit zit er in het Brandingabonnement

Een Brandingabonnement biedt ondersteuning op gebied van contentmarketing en design. Wij geloven in samen doen. Want jij hebt de kennis, expertise en ervaring, en alle input die nodig is. Jij bént jouw merk. En wij bieden je alle tools, coaching en/of ontzorging die je nodig hebt om jouw verhaal te kunnen delen.

We bieden twee vormen aan: een Maandabonnement en een Kwartaalfocus. De precieze werkzaamheden van wat wij doen en wat jij (blijft) doen, bespreken we samen.

MAANDABONNEMENT

Consistente ontzorging & zichtbaarheid

Je kent de noodzaak van je marketing, maar het geeft je minder plezier dan je had gedacht: blogs schrijven, foto’s zoeken, publiceren… Jij doet liever waar je echt goed in bent: je expertise inzetten voor je klanten. In een maandabonnement ontzorgen we je in creatie, publicatie en verspreiding van je content. Jij levert de input, en verder ontzorgen wij je. Zo laten we je bedrijf consistent groeien in (online) zichtbaarheid en inhoudelijke bekendheid.

De werkzaamheden bestaan uit:

 • Creatie van content (blogs, video’s, podcasts, etc)
 • Creatie van beeld voor website en social media
 • Redigeren/eindredactie aangeleverde content
 • Bewaking contentplanning en motivator
 • Advies voor optimalisatie huidige website en (social
  media) kanalen
 • Toepassen van SEO op gepubliceerde content
 • Publicatie blogs en beelden op website
 • Publicatie social media posts in tekst en beeld
 • Nieuwsbrief vullen, opmaken, verzenden
 • Monitoren effecten content
 • Adverteren via social media

Vanaf € 495 per maand*
*Minimale afname is 6 maanden

KWARTAALABONNEMENT

Scherpe focus op je strategie

Je vindt het leuk om zelf content te maken,
maar hebt iemand nodig die je scherp houdt op strategie en effectiviteit. Je hebt behoefte aan een motivator voor je branding en contentmarketing. Je ziet de ideeën en de vele kansen, maar om er daadwerkelijk ritme in te krijgen én het strategisch aan te pakken, vind je in de praktijk van alledag erg lastig.

De werkzaamheden bestaan uit:

 • Bepalen contentplanning voor komend kwartaal
 • Advies voor optimalisatie website en social media-kanalen
 • Advies voor beeld voor website en social media
 • SEO-advies voor gepubliceerde content
 • Advies en eindredactie nieuwsbrief
 • Eindredactie op blogs, video’s of podcasts
 • Monitoren effecten content

Vanaf € 645 per kwartaal*
*Minimale afname is een jaar

Twee strategische Brandingsessies vooraf

Omdat je pas strategisch kunt werken als de essentie van je bedrijf duidelijk is, houden we voorafgaand aan het Brandingabonnement twee strategiesessies, op basis van het Essencio Brandingmodel. Dit model geeft inzicht in de (informatie)behoeften van je klant, en hoe je klanten vindt, aan je bindt en activeert. En je leert de waarde en noodzaak van het hebben van je eigen merkverhaal.

SESSIE 1: POSITIONERING + MERKVERHAAL € 850

Om de visuele identiteit en inhoudelijke positionering van je bedrijf kloppend te maken met elkaar, is het nodig om strategische keuzes te maken. Jouw positionering is de schakel tussen jouw expertise en de belevingswereld van je klant. In een sessie van 2,5u gaan we aan de slag met je positionering en je merkverhaal. We brainstormen over de ingrediënten van jouw merkverhaal door ons in te leven in de mindset van je potentiële klant. Zo ga je met een andere blik naar je bedrijf kijken. Van inside-out, naar outside-in. Ook ons Brandingmodel lichten we kort toe, hier gaan we de tweede sessie dieper op in. Je positionering en merkverhaal zijn de kapstok voor al je uitingen – van klantmails tot LinkedIn-posts, van blogs tot websiteteksten, en zijn nodig voor een goede samenwerking. Na de sessie werken wij de positionering en het merkverhaal, in afstemming met jou, uit.

SESSIE 2: BRANDINGMODEL + UITWERKING STRATEGISCH CONTENTPLAN € 975

Met je positionering en merkverhaal als leidraad, zoomen we uitgebreid in op het Essencio Brandingmodel. We doorlopen de 6 stappen die je potentiële klant doormaakt, gebaseerd op de Hero’s Journey. Door hier op in te spelen in je branding ga je klanten vinden, binden én activeren voor je diensten. Het begrijpen en uitwerken van dit model helpt je aan eindeloze inspiratie voor strategische content. We focussen hierbij op content die duurzaam en efficiënt is – nu relevant en over een paar jaar nog steeds.

In een sessie van 2,5 uur werken we samen het Brandingmodel uit. De uitwerking biedt je inzicht in welke content doeltreffend is voor jouw bedrijf. Vervolgens verwerken wij de output tot een praktisch contentplan voor de maanden waarin we samenwerken. Dit plan maken we praktisch voor je zichtbaar in de online tool Trello. Trello gebruiken we de hele samenwerking tijdens het brandingabonnement. Daar kunnen we teksten en beelden uitwisselen en beheren we de planning en voortgang. 

Samen bouwen wij aan jouw sterke merk

Als ondernemer is het in deze tijd ontzettend lastig om de klanten te bereiken die goed bij je passen. Er is zoveel informatie en concurrentie. Terwijl jouw missie zo nodig is in deze wereld. Die missie maken wij graag zichtbaar en vindbaar.

Onze werkwijze is gestoeld op het bouwen van een sterk merk. Wij geloven in eerlijke marketing, op basis van verbinding en vertrouwen. Want daarmee bouw je aan duurzame groei. Ons werk is van hoge kwaliteit in inhoud en design.

We streven altijd naar een optimaal resultaat tussen eerlijke marketing en zichtbare resultaten. We putten daarbij uit onze rijke ervaring op gebied van strategie, ontwerp, contentmarketing, fotografie, website- ontwikkeling, social media en tekstschrijven.

Wij zijn benieuwd naar wie jij bent en wat jou drijft, en helpen je graag om met jouw verhaal de juiste klanten aan je te binden.

Zo ervaren ondernemers het Brandingabonnement

“De samenwerking met Essencio voelt als een warm bad. Ze zijn genereus met advies, creatief met beeld en woord, snelle en attente zakenpartners en bovenal gezellige collega’s.”
Psycholoog, executive coach en trainer
Marjon Bohré
“De focussessie met Essencio geeft mij structuur en houvast, en is een stok achter de deur om structureel content te maken. De ontworpen huisstijl is mooi en maakt het fijn om mee te werken, waardoor onze gasten de Kleine Wildenberg blijven herkennen. Daarbij ontvang ik zoveel waardevolle tips, bijvoorbeeld over welke inhoud en opbouw ik het beste kan hanteren voor de berichten, zodat onze gasten een compleet beeld krijgen van wat er bij de Kleine Wildenberg allemaal te beleven is.”
Eigenaar boerderij de Kleine Wildenberg
Margreet van Ginhoven
“Super, het is zo fijn om een stok achter de deur te hebben. Ik vind het zelfs echt weer leuk om content te maken. Het voelt heel stevig. Het is prettig om ritme te hebben en continuïteit van de content. De kwaliteit is heel goed en voel echt dat we stap voor stap verder bouwen aan HSP & WERK!”
Eigenaar en executive coach van HSP & WERK
Esther Kaastra
“Alles klopt bij jullie en daar kan ik zo van genieten! Mijn doel is ook een mooi kloppend geheel van de website en alles eromheen te creëren, en ben super blij met jullie inspiratie en hulp.”
Eigenaar Jouw Huidtherapeut
Marieke van der Zeyst

Vraag meer informatie aan over ons Brandingabonnement, we ontmoeten je graag.

Wil je ontzorgd en ondersteund worden in je branding en contentmarketing? Neem vrijblijvend contact op. We zijn benieuwd naar je!

Op deze website gebruiken we functionele cookies. Hier lees je ons privacybeleid.