Branding & Website Checklist

Gratis download
Checklist voor je branding en website

Je bent al een tijd ondernemer en hebt hard gewerkt om je bedrijf op de kaart te zetten. Producten en diensten ontwikkelen, een netwerk opbouwen, klanten helpen met je expertise. Je krijgt mooie referenties van klanten en bent trots op de sterke basis die je inmiddels hebt opgebouwd. Toch voel je steeds vaker dat de uitstraling van je bedrijf niet klopt: je stoort je aan de verouderde website of je bent toe aan nieuwe foto’s en teksten.

Door de enorme toename in prikkels en informatie die we dagelijks te verwerken krijgen, is het bouwen van een sterk merk steeds belangrijker geworden. Met alleen een serie goede foto’s en ad hoc iets posten op social media, redt je bedrijf het niet meer. Er is meer voor nodig. Bij een sterk merk klopt het totaalplaatje van strategie, design, website en marketing.

Een sterk merk met een uniek verhaal en een onderscheidende visuele uitstraling, wordt eerder opgemerkt en beter onthouden. Dat is de sleutel tot het uitbreiden van je klantenkring en het bereiken van meer impact. Alleen, hoe creëer je zo’n sterk merk?

Maak van je bedrijf een sterk merk via merkstrategie, design, website en marketing

Of je nu 5 of 15 jaar onderweg bent met je bedrijf, je zult er altijd baat bij hebben om jouw merk te versterken en je zichtbaarheid te optimaliseren. Deze checklist bestaat uit vier bouwstenen voor een sterk merk: merkstrategie, design, website en marketing. Ontdek aan de hand van deze onderdelen hoe jij je branding en website kunt versterken, zodat je de juiste boodschap overbrengt aan je ideale klant. 

 

Als je deze checklist hebt ingevuld, dan weet je…

  • Wat je kunt doen om van je bedrijf een sterker merk te maken
  • Waar je belangrijkste kansen voor groei liggen
  • Hoe je je merkstrategie, branding, website en marketing kunt verbeteren

Ga je actief met je branding, marketing en website aan de slag, dan krijgen potentiële klanten meer vertrouwen in jouw bedrijf en ervaar jij meer focus en rust als ondernemer.

Deze checklist is ontwikkeld door Essencio: een team van ervaren ontwerpers en contentmarketeers. We ondersteunen ondernemers en organisaties creatief en strategisch in het versterken van hun merk.

Essencio-Brands-checklist-branding-en-website-team
Essencio_Brands_gratis_checklist_voor_je_website_en_branding_verbeterpunten_kansen_sterker_merk

Download de gratis checklist

Ben je benieuwd hoe jouw branding, website en marketing ervoor staan? Vul hieronder je gegevens in en ontvang de gratis checklist. Daarnaast verschijnt eens per maand onze inspiratie-nieuwsbrief in je inbox, met meer tips en voorbeelden om van jouw missie een betekenisvol en sterk merk te maken.

Op deze website gebruiken we functionele cookies. Hier lees je ons privacybeleid.