Business & Brandingsessie

Voor scherpe focus op de positionering en branding van je bedrijf

Je voelt dat het tijd is voor een nieuwe stap met je bedrijf. Dat je jouw expertise of die van je bedrijf beter zichtbaar wilt maken. Op een professionele, geloofwaardige en stijlvolle manier.

Je weet dat er veel potentie in je bedrijf zit, maar waar moet je beginnen? Met een nieuwe huisstijl, andere website of betere marketingstrategie? Deze Business & Brandingsessie biedt focus op de toekomst van je bedrijf en welke stappen er qua branding en marketing nodig zijn om daar te komen. Want jij hebt een missie met je bedrijf. Je wilt van waarde zijn in deze wereld. En het liefst werk je voor klanten die goed bij jou passen.

Branding gaat over de betekenisvolle zichtbaarheid van je bedrijf: je visuele identiteit en je inhoudelijke positionering.

VERDERE GROEI VAN JE BEDRIJF START MET GOEDE CONTENT EN DESIGN

Branding gaat om de indruk van jouw teksten en beelden op je potentiële klanten. Hoe jij je presenteert – online en offline – heeft effect op welke klanten je aantrekt. Van je logo tot je website, van je LinkedIn-posts tot alle e-mails die je stuurt.

Als je duurzaam verder wilt groeien met je bedrijf, is het nodig om een sterke visuele identiteit te creëren. En om scherp te krijgen hoe jij je inhoudelijk positioneert. Daarvoor heb je te weten wat de mensen beweegt die jij wilt bereiken.

Omdat er zoveel (online) informatie is, gaat succesvol ondernemen steeds meer over het maken en zichtbaar maken van de juiste content (contentmarketing) in een aansprekende stijl (design). Bovenal gaat succesvol ondernemen om verbinding creëren met mensen, zodat er vertrouwen ontstaat. En vanuit dat vertrouwen, volgen nieuwe klanten die goed bij je passen.

Een sterk merk raakt het hoofd en het hart van je klant. Zo maak je impact met jouw missie, vanuit verbinding en vertrouwen.

Wat is een Business & Brandingsessie?

Een Business & Brandingsessie is een strategische brainstorm met jou bij ons op kantoor en duurt 2,5 uur. Het is de start van de nieuwe professionele branding en positionering van je bedrijf.

DEZE SESSIE LAAT JE NADENKEN OVER:

 • Wie jij bent als ondernemer en wat je missie is
 • Welke toekomst jij ziet voor je bedrijf
 • Wat je aanbod is
 • Wie je ideale klant is
 • Hoe de uitstraling van je bedrijf er idealiter uitziet

EN TIJDENS DEZE SESSIE ONTDEK JE:

 • Hoe je je bedrijf professioneel positioneert
 • Hoe je kunt werken vanuit verbinding en vertrouwen, zonder marketingmanipulatie en salestrucs
 • Hoe je je onderscheidt van je concurrenten
 • Hoe je op een eerlijke en verbindende manier aan marketing kunt doen
 • Hoe je een professionele en stijlvolle uitstraling voor je bedrijf creërt
 • Hoe klanten vanzelf naar jou toekomen, zonder dat jij op hen hoeft te jagen
 • Hoe je vanuit je missie en expertise kunt groeien met je bedrijf

Het is onze wens en missie dat jij je gezien en gehoord voelt, zodat jij bevlogen onderneemt vanuit je hart en kracht. Wij helpen je om jouw missie een podium te geven, zodat je bijdraagt aan een betere wereld.

“In jullie vragen kwam een goede combinatie van serieus genomen worden, oprechte interesse en tegelijkertijd kritisch meedenken en durven spiegelen naar voren. Knap hoe jullie coaching en branding aan elkaar weten te koppelen. In één sessie hebben we de juiste focus gekregen en ons ontdaan van ‘ruis’ wat ons onbewust op de rem deed staan. Jullie hebben onze potentie weer meer aangewakkerd!” – Léanne en Melissa, psychologen

Praktische informatie

Dit houdt een Business & Brandingsessie in:

 • 2,5 uur onze aandacht en adviezen voor jouw bedrijf
 • Aandacht voor je missie, aanbod, ideale klant, concurrentie
 • Advies over branding en marketing: merkessentie, huisstijl, contentmarketingstrategie
 • Kennis en inspiratie over: design, marketing, content, social media, mindset, online en offline ondernemen
 • Locatie: Essencio, Veenweg 89 in Bovenveen
 • Extra: Luxe notebook van Essencio
 • Investering: 585,- excl. BTW. (Bij afname van het Essencio Brandingpakket krijg je deze sessie cadeau*)

*Deze sessie is onderdeel van het Essencio Brandingpakket, en ook zeer geschikt om los te boeken. Zo kun je ontdekken of onze brandingvisie bij je past en of er een persoonlijke klik is. Met het uitgebreide Brandingpakket creëer je zowel visueel als inhoudelijk grote impact bij je klanten, vanuit jouw unieke missie. Hier lees je daar meer over.

Jouw potentie wordt zichtbaar en voelbaar

We zijn benieuwd naar jouw verhaal. We stellen veel vragen om tot de essentie van je bedrijf te komen en luisteren naar wat je te delen hebt. Door onze kennis, ervaring en fijngevoeligheid zien we snel wat jij specifiek nodig hebt, en wat past bij jouw klanten. De inhoud en de relatie komen bij ons altijd eerst. Het ontwerp en de uitvoering volgen daarna, bijvoorbeeld in een brandingtraject.

We zullen het niet nalaten kritisch te zijn als we denken je daarmee te helpen. Zoals over je bedrijfsnaam of je positionering. Dit doen we vanuit onze drive om jou écht verder te helpen. Omdat wij geloven dat jouw verhaal zichtbaar mag worden, omdat je betekenis geeft aan deze maatschappij.

Wij maken tijd voor jouw betekenis

Margreet Kattouw

EIGENAAR EN ART DIRECTOR

Margreet is sinds 2004 ondernemer en eigenaar van Essencio en heeft ruim 20 jaar ervaring in het ontwerpen van logo’s en huisstijlen. “Door mijn nieuwsgierigheid, intuïtieve denken en hooggevoeligheid, breng ik een gesprek snel naar de essentie en voel je je snel op je gemak. Ik denk analytisch mee in wat jouw bedrijf nodig heeft. Vanuit de essentie van jouw merk ontwerp ik een uitstraling die écht bij jouw bedrijf past, tijdloos is en onderscheidend. Het geeft me veel voldoening om ondernemers te helpen en het is steeds een vreugdevol moment als ze vervolgens met veel enthousiasme naar buiten treden en zichtbaar worden. Ik maak tijd voor jouw betekenis.”

Jiska Rook

CONTENTSTRATEEG

Jiska heeft ruim 10 jaar ervaring bij verschillende marketingbureaus. Als uitvoerende contentmaker, journalist, adviserend strateeg en trainer. “Als ondernemer
is het in deze tijd ontzettend lastig om de juiste mensen te bereiken. Er is zoveel informatie. Terwijl jouw boodschap
zo waardevol is. Hoe bereik je de mensen die je graag wilt bereiken, en op een manier die echt bij jou past? Ik ben benieuwd naar jouw verhaal – naar wie jij bent en wat je drijft in je werk en je leven. Van daaruit help ik je graag op weg om je merkessentie helder te krijgen, en de bijbehorende betekenisvolle content bij de juiste mensen te krijgen. Offline en online. Praktisch, maar vooral passend bij jouw ondernemersstijl. Jouw missie verdient zichtbaarheid!”

Zo verrijkt een Business & Branding-sessie ondernemers

“Er is direct ruimte en rust ontstaan en een helder beeld over hoe ik de komende jaren mijn onderneming vorm kan geven. Jullie input was waardevol, helder, duidelijk en wat ik met name heb gemerkt: jullie zijn oprecht betrokken. Ik voelde me gezien en mijn kwaliteiten werden direct erkend.”
Executive coach
Samantha Maes
“In jullie vragen kwam een goede combinatie van serieus genomen worden, oprechte interesse en tegelijkertijd kritisch meedenken en durven spiegelen naar voren. Knap hoe jullie coaching en branding aan elkaar weten te koppelen. In één sessie hebben we de juiste focus gekregen en ons ontdaan van ‘ruis’ wat ons onbewust op de rem deed staan. Jullie hebben onze potentie weer meer aangewakkerd!”
Psychologen bij Villa VIP
Melissa Spoor en Léanne van Goch
“Ik zocht een manier om mijn verschillende activiteiten onder één paraplu te brengen. Een logo, een website en een look & feel die past bij wie ik ben. Ik ben heel blij met mijn nieuwe online thuis. Jiska en Margreet zijn genereus met advies, creatief met beeld en woord, snelle en attente zakenpartners en bovenal gezellige collega’s.”
Psycholoog, executive coach en trainer
Marjon Bohré

Heb je interesse in deze Business & Brandingsessie?

We zijn benieuwd naar je en ontmoeten je graag!

We maken graag nader met je kennis tijdens een Business & Brandingsessie. Interesse om elkaar te ontmoeten? Vul het contactformulier in.

Op deze website gebruiken we functionele cookies. Hier lees je ons privacybeleid.