Essencio Brands Portfolio print Magazine Stil 2
Branding Content Design Magazines

Magazine en platform Switch to Silence

Branding Content Design Magazines

Raak verwonderd – leef ontvankelijk

Switch to Silence biedt een stuk onthaasting in woord en beeld in een luidruchtige en drukke wereld. Het luxe magazine ‘Stil’, de website, nieuwsbrieven en stiltekaarten zijn middelen daartoe.

Switch to Silence is een stichting welke in 2014 is opgericht voor het magazine StilHet magazine is in eigen beheer uitgegeven door stiltetrainer Mirjam van der Vegt en ontwerper Margreet Kattouw. Zij brachten inhoud en vorm samen in dit prachtige en tijdloze concept.

Een luxe en verrassend magazine, boordevol inspiratie, waarin mensen op een laagdrempelige manier kunnen lezen en leren hoe je kunt onthaasten. Een blad waarin je de rijkdom van stilte gaat ervaren. Iets waar we allemaal in deze drukke tijd behoefte aan hebben. Een blad wat bijdraagt aan een betere plek in deze wereld. Het zou een magazine moeten worden zónder de ruis van advertenties,’ Dat was de droom, en die kwam uit. 

Alles wat nodig was ontwikkelden ze zelf; het totaalconcept, de stichting, de inhoud, de ontwerpen en de uitvoering. Ook het contact met de boekwinkels, de marketing, de nieuwsbrieven en de fondsenwerving werd in eigen beheer gedaan. Het magazine heeft vele extra’s zoals een lichthuisje, kaarten en een stickervel om concreet met je voornemen aan de slag te gaan.

Sinds 2018 is het gedachtengoed van Switch to Silence onderdeel van Essencio. In onze shop vind je het magazine ‘Stil’ en alle producten die daarbij horen.

Bekijk de Stilte-collectie in de shop.

Essencio Brands Portfolio print Magazine Stil 1
Portfolio Essencio - Switch to Silence logo

Ook interessant om te bekijken

Essencio Brands portfolio MDT Onderwijs Magazine - TijdVoorActie - ontwerp redactie tijdschrift over maatschappelijke diensttijd impact jongeren voor docenten

Magazine over MDT Onderwijs

Design Magazines Print
Essencio Brands - portfolio - Move Your Mountain Magazine - 1

Magazine voor Move Your Mountain

Design Magazines Print
Essencio-Brands-portfolio-Maryse-Groenewegen-branding-huisstijl-logo-design-coaching-contentmarketing-authentiek

Branding voor Maryse Groenewegen

Design Branding Content
Essencio Brands - portfolio - Villa VIP - branding merkstrategie website huisstijl

Branding voor Villa VIP

Design Branding Content

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Betekenisvol groeien vanuit de essentie van je bedrijf? Ontvang kennis en inspiratie om van jouw missie een sterk merk te maken. Ontdek de kracht van branding, print en contentmarketing. En lees praktische tips voor de groei van jouw bedrijf, op een authentieke manier.

Ja, ik ontvang graag jullie kennis en inspiratie per mail

Op deze website gebruiken we functionele cookies. Hier lees je ons privacybeleid.