Effectieve branding – Authentiek ondernemen

Het is tijd voor effectieve branding

Je verlangt naar een nieuwe, professionelere uitstraling van je bedrijf. Want jouw missie verdient grote impact. Je wilt onderscheidend zijn, maar wel op een manier die jouw eigenheid laat zien. Snelle marketingtrucs en vluchtig zakendoen passen niet bij je. Authentiek en bevlogen ondernemen, vanuit je essentie – daar ga jij voor.

Branding gaat om de visuele en inhoudelijke impact van je bedrijf op (potentiële) klanten. Het is meer dan een mooie huisstijl en goede website. Hoe ziet, leest, voelt jouw klant dat de kern van je bedrijf klopt met het verhaal dat je vertelt?

Goede branding van je merk levert je groei in omzet. Je ervaart meer stabiliteit en rust, én meer durf en plezier.

Onze branding draagt bij aan de betekenisvolle zichtbaarheid van jouw bedrijf: je visuele identiteit en je inhoudelijke positionering. Ons doel hierbij is altijd: verbinding creëren met jouw klanten, zodat er vertrouwen ontstaat.

We zetten ons in voor eerlijke marketing, op een manier die écht bij jou past. Met een uniek en op maat gemaakt design, zodat het visueel helemaal klopt en je een eenduidig verhaal vertelt. We lopen daarin graag samen met je op. We willen je goed leren kennen, pas dan kunnen we kwaliteit leveren.

Ons doel voor jou is dat jij impact gaat maken. Want jij bent hier met een reden. De wereld wacht op jouw verhaal.

Business & Brandingsessie

Welk verlangen heb jij voor je bedrijf? Een Business & Brandingsessie neemt je mee terug naar de kern van je bedrijf en biedt je scherpe focus op de toekomst van je bedrijf. Je ontdekt welke stappen er qua branding en marketing nodig zijn om daar te komen. We stellen veel vragen en luisteren naar je. Door onze kennis, ervaring en fijngevoeligheid zien we snel wat jij specifiek nodig hebt, en wat past bij jouw klanten.

Essencio Brandingpakket

Essencio grafisch ontwerper HBO gezocht

Ervaar rust en focus met onze effectieve en op maat gemaakte branding. In het Essencio Brandingpakket zit alles wat nodig is om impact te creëren bij jouw klanten, vanuit jouw unieke missie. Onze branding is van hoge kwaliteit, in inhoud en ontwerp. Het Essencio Brandingpakket is volledig op maat gemaakt voor jou, en heel compleet: van strategie tot en met de uitvoering. Wij ontzorgen jou, zodat jij kunt doen waar je goed in bent; vanuit vertrouwen en ontspanning je missie verwezenlijken.

Brandingabonnement

Je schrijft op onregelmatige basis een blog of zet af en toe eens wat op LinkedIn. Maar strategie en consistentie in je marketing en communicatie ontbreken. Je hebt behoefte aan ontzorging, effectieve ondersteuning en continuïteit in je marketing en (online) zichtbaarheid. Met een Brandingabonnement krijg je per maand of per kwartaal ondersteuning in contentmarketing en design. Zodat je regelmatig zichtbaar bent en op een authentieke manier contact met potentiële klanten creëert, waardoor je klantenstroom (verder) op gang komt.

Werkboek ‘Meer klanten zonder roeptoeteren’

Als ondernemer heb je klanten nodig. Maar snelle marketingtrucs en vluchtig zakendoen passen niet bij je. Je wilt niet roeptoeteren over je bedrijf, maar graag op een inspirerende manier zichtbaar zijn. Je verlangt ernaar dat de inspanningen om je bedrijf te laten zien, doeltreffender én leuker worden. Maar hoe? In dit werkboek ga je aan de slag met je positionering en het Essencio Contentmodel. Dit werkboek helpt je om je branding en marketing relevanter te maken voor je potentiële klanten. Je leert mensen aan je te verbinden vanuit de kracht van verhalen, via de drie fases van kennismaken, verbinden en vertrouwen.

Wat klanten zeggen

“Knap hoe jullie coaching en branding aan elkaar weten te koppelen. In één sessie hebben we de juiste focus gekregen en ons ontdaan van ‘ruis’ wat ons onbewust op de rem deed staan. Jullie hebben onze potentie weer meer aangewakkerd!”
Psychologen bij Villa VIP
Melissa Spoor en Léanne van Goch
“Met de nieuwe branding voor Gifted Leaders zet ik niet alleen een nieuw bedrijf neer, maar ik zet direct een merk in de wereld. Een bedrijf en een merk zijn twee verschillende dingen, wanneer dit samenkomt kan ik gevoelsmatig écht het verschil maken en iets opbouwen dat duurzaam is. De branding, het bedrijf en de website sluiten aan bij mijn kernwaarden: kwaliteit, professionaliteit en deskundigheid. Het maakt dat ik vol zelfvertrouwen m'n bedrijf kan runnen en dat ik de klanten aantrek die ik heel goed kan helpen en die mij veel energie geven.”
Directeur HSP & WERK en Gifted Leaders
Esther Kaastra
“Bij Essencio maken ze de meest prachtige dingen. Maar weet je wat hun echte kracht is? Doordringen tot de kern, in het bijzonder tot jouw diepste essentie. Ze helpen je om van daaruit, gebaseerd op hun inspirerende en praktische Contentmodel, een betekenisvol merk in de breedste zin van het woord te bouwen.”
Beeldkunstenaar
Marloes van Zoelen
“HSP & WERK staat nu stevig door de 100% kloppende branding en website, en is klaar voor de toekomst. Bijzonder hoe deze samenwerking is verlopen. Soepel en zonder onnodig te veel woorden. Essencio weet precies wat er nodig is om naar het volgende niveau te gaan met je bedrijf en om daar de branding op aan te passen.”
Eigenaar en executive coach van HSP & WERK
Esther Kaastra
“Er is direct ruimte en rust ontstaan en een helder beeld over hoe ik de komende jaren mijn onderneming vorm kan geven. Jullie input was waardevol, helder, duidelijk en wat ik met name heb gemerkt: jullie zijn oprecht betrokken. Ik voelde me gezien en mijn kwaliteiten werden direct erkend.”
Executive coach
Samantha Maes
“Ik zocht een manier om mijn verschillende activiteiten onder één paraplu te brengen. Een logo, een website en een look & feel die past bij wie ik ben. Ik ben heel blij met mijn nieuwe online thuis. Jiska en Margreet zijn genereus met advies, creatief met beeld en woord, snelle en attente zakenpartners en bovenal gezellige collega’s.”
Psycholoog, executive coach en trainer
Marjon Bohré

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Betekenisvol groeien vanuit de essentie van je bedrijf? Ontvang kennis en inspiratie om van jouw missie een sterk merk te maken. Ontdek de kracht van branding, print en contentmarketing. En lees praktische tips voor de groei van jouw bedrijf, op een authentieke manier.

Ja, ik ontvang graag jullie kennis en inspiratie per mail

Op deze website gebruiken we functionele cookies. Hier lees je ons privacybeleid.