Design Print

Concept, ontwerp & uitvoering taartenboek

Design Print

Toen Griët Bos bij ons kwam hoefden we niet lang na te denken over haar vraag. Bij alleen al het idee om een taartenboek te gaan ontwerpen liep ons het water in de mond; dit werd een leuke opdracht!

Het werd een samenwerking met een bakker die werkelijk de lekkerste taarten kan bakken, maar ook weet hoe ze dat helder in een recept moet verwoorden. Samen met het prachtige beeld van al die taarten, werd het een fijn project om aan te werken.

Boek zonder franjes

Het moest een boek worden zonder franjes, zodat alle aandacht zou gaan naar de recepten en de taarten. Met stijlvolle en sobere typografie. Helder qua structuur en opbouw, waarbij het gebruiksgemak voorop moest staan. Je zou meteen aan de slag willen gaan als je dit boek ziet. En volgers gebruikers, is dat gelukt, lezen we in de mooie recensies“Bijna alle taarten zijn mijn favoriet uit dit superoverzichtelijke taartenboek. (…) Een must in je kookboekenkast, dit prachtige boek!”

We hebben het boek van begin tot eind verzorgd; planning, concept, ontwerp en uitvoering. Uiteindelijk is het een prachtig luxe gebonden boek geworden met twee leeslinten, gekleurde schutbladen. Voorzien van matlaminaat, een beschermende folie over het omslag, zodat het natuurlijk tegen wat bloem, ei en fruit kan.

Meteen zin om ook te bakken? Je kunt het boek hier bestellen.

Ook interessant om te bekijken

Essencio Brands portfolio MDT Onderwijs Magazine - TijdVoorActie - ontwerp redactie tijdschrift over maatschappelijke diensttijd impact jongeren voor docenten

Magazine over MDT Onderwijs

Design Magazines Print
Essencio Brands - portfolio - Move Your Mountain Magazine - 1

Magazine voor Move Your Mountain

Design Magazines Print
Essencio-Brands-portfolio-Maryse-Groenewegen-branding-huisstijl-logo-design-coaching-contentmarketing-authentiek

Branding voor Maryse Groenewegen

Design Branding Content
Essencio Brands - portfolio - Villa VIP - branding merkstrategie website huisstijl

Branding voor Villa VIP

Design Branding Content

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Betekenisvol groeien vanuit de essentie van je bedrijf? Ontvang kennis en inspiratie om van jouw missie een sterk merk te maken. Ontdek de kracht van branding, print en contentmarketing. En lees praktische tips voor de groei van jouw bedrijf, op een authentieke manier.

Ja, ik ontvang graag jullie kennis en inspiratie per mail

Op deze website gebruiken we functionele cookies. Hier lees je ons privacybeleid.