Essencio Brands portfolio branding We Wonder - kleurrijk professioneel zorgprofessionals businesscoaching
Design Branding Content Websites

Branding voor We Wonder

Branding en website voor innovatie- en businesscoach Lienke Scheurwater

Design Branding Content Websites

Lienke Scheurwater, eigenaar van We Wonder, begeleidt, coacht en traint innovatieve (zorg)ondernemers. Ze helpt deze zorgvernieuwers om hun grootse ideeën te realiseren. Of dat nu gaat om businesscoaching, persoonlijke groei of het ontwikkelen van een nieuw concept. Lienke gunt haar coachees de moed om het anders te doen. Want innovatie draagt eraan bij dat mensen de beste zorg krijgen. Bij die zinvolle missie past professionele branding voor We Wonder; het begin van een mooie samenwerking.

Branding voor innovatieve (zorg)ondernemers

Wanneer Lienke Scheurwater bij ons aan tafel aanschuift, ontdekken we haar brede expertise, haar sprankeling en bevlogenheid. Haar rugzak is gevuld met jarenlange ervaring als (kinder)fysiotherapeut, gezondheidswetenschapper, zorgadviseur en innovatiecoach. Maar Lienke is zoekende in hoe ze deze verschillende rollen en kennis logisch kan samenbrengen in haar bedrijf We Wonder.

Ze voelt dat het tijd is om een volgende stap te zetten. Want ze gelooft dat vernieuwing nodig is om haar bedrijf verder te brengen. Zodat ze voor nog meer ondernemers uit de zorg van betekenis kan zijn. Maar hoe pak je dat het beste aan? Wat is de juiste taal, in woorden en beelden, om haar aanbod professioneel naar buiten te brengen? Ze verlangt ernaar dat het voor (potentiële) klanten helder is wat We Wonder precies voor hen kan betekenen.

Essencio Brands portfolio branding We Wonder - kleurrijk professioneel zorgprofessionals businesscoaching 2
Essencio Brands portfolio branding We Wonder
Essencio Brands portfolio branding We Wonder - kleurrijk professioneel zorgprofessionals businesscoaching 3
Essencio Brands portfolio branding We Wonder - kleurrijk professioneel zorgprofessionals businesscoaching - brandingshoot 4

Het brandingpakket voor We Wonder

Met het brandingpakket helpen we Lienke om de essentie van haar werk beter te positioneren. Strategisch, maar ook visueel, via deze stappen:

  • Module 1: Merkstrategie: missie, aanbod, kernwaarden, mindset ideale klant, merkverhaal en merkbeleving
  • Module 2: Design & beeld: logo, huisstijl, fotografie en diverse middelen
  • Module 3: Website: strategie, ontwerp en ontwikkeling
  • Module 4: Coaching en training contentmarketing en branding in de praktijk
  • Extra: aanvullende brandingshoot tijdens event ‘Dag van de Zorgvernieuwer’, gehost door Lienke

Lienke: “Dit pakket was de stap om mezelf als ondernemer serieus te nemen. Jullie hebben me enorm geholpen in dit proces van losse eindjes in mijn hoofd naar focus in mijn bedrijf. Jullie zijn uitzonderlijk in het naar boven halen van een missie en deze uitlichten in kleur, beeld en tekst.”

Essencio Brands portfolio branding We Wonder - kleurrijk professioneel zorgprofessionals businesscoaching 4
Essencio Brands portfolio branding We Wonder
Essencio Brands portfolio branding We Wonder - kleurrijk professioneel zorgprofessionals businesscoaching - brandingshoot 3
Essencio Brands portfolio branding We Wonder

Branding met moed en enthousiasme

Moed staat centraal in de nieuwe branding voor We Wonder. Je ziet het bijvoorbeeld in de heldere, gedurfde kleur rood waar Lienke zoveel van houd. In het logo komt de gelaagdheid van Lienke’s werk terug, net als het sparren en samenwerken met klanten om tot een goed resultaat te komen. Daarvoor staan de schanier-vormen. Er is niet één rechte weg naar de uitkomst, maar het schakelen staat centraal. Maar ook: je hoofd boven het maaiveld uitsteken, en buiten de lijntjes durven kleuren. Dat is Lienke ten voeten uit!

Lienke: ‘Wat word ik er enthousiast van: de kleur rood. Het rood van het hart van de gedreven zorgprofessional die zich inzet voor kinderen, ook als anderen het niet zien. En rood gaat ook over de leiding nemen. Durven uitspreken waar jij verandering nodig vindt.’


De impact van de nieuwe branding

Dankzij de ontwikkelde merkstrategie weet Lienke nu hoe ze haar missie professioneel kan uitdragen. Op een manier die kwaliteit uitstraalt én bij haar persoonlijk past: positief, innovatief en met diepgang. Ze geniet van de rust en focus die haar dit geeft.

Ook coachen en trainen we Lienke op belangrijke contentmarketing-vaardigheden zoals relevante en goed vindbare blogs schrijven, beeld zoeken en content maken voor social media. Ze blijkt niet bang om deze nieuwe uitdagingen aan te gaan. We bewonderen Lienkes kracht om door te pakken en te durven experimenteren. Hierdoor kan ze zelfverzekerd en zelfstandig verder bouwen aan de zichtbaarheid van We Wonder.

Wil je ook aan de slag met professionele, stijlvolle branding voor je bedrijf?
Bekijk dan of 
ons Brandingpakket iets voor je is.

Essencio Brands portfolio branding We Wonder - kleurrijk professioneel zorgprofessionals businesscoaching - brandingshoot 2
Essencio Brands portfolio branding We Wonder - kleurrijk professioneel zorgprofessionals businesscoaching - website ontwerp
Essencio Brands portfolio branding We Wonder - kleurrijk professioneel zorgprofessionals businesscoaching - brandingshoot 1
Essencio Brands portfolio branding We Wonder
Essencio Brands portfolio branding We Wonder
Essencio Brands portfolio branding We Wonder


Lienke over het eindresultaat

“Dit Brandingtraject was voor mij de stap om mezelf als ondernemer echt serieus te nemen. Ik was vooral zoekende in wat ik wilde aanbieden en hoe mijn expertise aansluit bij mijn doelgroep. Door dit traject heb ik veel meer rust gekregen en focus gekregen, over wat ik deel en waar ik over schrijf.

Vanuit een waaier aan mogelijkheden bracht dit traject mij op een duidelijk spoor. En ik heb mezelf serieus genomen in dat ik het belangrijk vind dat mijn branding er goed uitziet. In mijn doelgroep zitten veel mensen die iets hebben met verwondering, met schoonheid, dus dat past heel goed.

Jullie hebben me enorm geholpen in dit proces van losse eindjes in mijn hoofd naar focus in mijn bedrijf. Jullie zijn uitzonderlijk in het naar boven halen van een missie en deze uitlichten in kleur, beeld en tekst.”

Lienke Scheurwater

Eigenaar We Wonder

Ook interessant om te bekijken

Essencio Brands Portfolio Bergheide_Branding website design huisstijl Businesscoach business consultant business mediatior - 1
Branding Content Design Websites

Branding voor Bergheide

Branding en website voor business consultant, coach & mediator

Essencio Brands Portfolio Biotahuis_logo vergaderlocatie in de natuur
Branding Content Design Websites

Branding voor het Biota Huis

Branding en website voor vergaderlocatie in de natuur

EssencioBrands - Branding chic logo en kleurenpalet - Portfolio Gifted Leaders (1)
Design Branding Content Websites

Branding voor Gifted Leaders

Branding en website voor HSP/HB-leiderschapscoaching

EssencioBrands Portfolio Maryse Groenewegen (1) - passiebloem branding goud chic stijlvol luxe coachingspraktijk
Design Branding Content Websites

Branding voor Maryse Groenewegen

Branding en website voor zijnscoach en therapeut

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Betekenisvol groeien vanuit de essentie van je bedrijf? Ontvang kennis en inspiratie om van jouw missie een sterk merk te maken. Ontdek de kracht van branding, print en contentmarketing. En lees praktische tips voor de groei van jouw bedrijf, op een authentieke manier.

Ja, ik ontvang graag jullie kennis en inspiratie per mail

Op deze website gebruiken we functionele cookies. Hier lees je ons privacybeleid.