Samenwerken met specialistische generalisten – wat betekent dat?

We zeggen het vaker: alles is branding. Iedere uiting van je bedrijf, in woorden en beelden, maakt impact op anderen. En precies om die reden vinden we alles aan ons vak ook zo leuk!

We noemen ons ook wel ‘specialistische generalisten’ – want we verdiepen ons in alle aspecten die nodig zijn om van jouw missie een sterk merk te maken:

Vorm én inhoud – van je logo tot je positionering.
Online én offline – van je social media-sjablonen tot je flyer.
Groots én klein – van je website tot je LinkedIn-post.

Je kunt je afvragen: is dat nog specialistisch te noemen? Ons specialisme is branding: het snijvlak van design en contentmarketing. We maken de kern van je bedrijf zichtbaar. Visueel met je logo, huisstijl, foto’s en website, en inhoudelijk met je merkstrategie en contentmarketing. Of beiden – wanneer alles samenkomt in een magazine.

Als creatieve autodidacten houden we van ons vak, dat breed is, en blijven met plezier op de hoogte van alle ontwikkelingen. Zoals nieuwe LinkedIn-features, tekstschrijven of hoe je het beste video’s maakt. Zodat jouw boodschap echt tot z’n recht komt op het juiste kanaal.

Natuurlijk zal een LinkedIn-trainer of e-mailspecialist meer kennis hebben over dat ene kanaal. Maar losse specialismen brengen je losse puzzelstukken, dat hebben we al heel vaak gezien bij ondernemers.

We zorgen ervoor dat het totaalplaatje van je bedrijf klopt

Als wij samen met jou je merk vanuit je essentie opbouwen, dan creëer je een complete puzzel van woorden en beelden. Iedere uiting van jouw bedrijf is dan logisch, en passend in het geheel.

Of je nu een websitetekst, krantenartikel, LinkedIn-post, campagne, e-mail, magazine, flyer, Instagram-story, pay-off, kaartenset of blog van ons nodig hebt.

Als jij vanuit je essentie werkt, dan heeft iedere uiting impact.

Want alles is branding. En vanuit de essentie, klopt alles bij elkaar.

Overigens doen we niet allemaal alles 🙂 Ieder van ons heeft haar kracht. Meer over onze specifieke specialismen, lees je hier.


Ben je ook toe een sterke, passende merkbeleving bij je bedrijf, en naar een look & feel die echt klopt bij wie jij in essentie bent? Boek dan een Business & Brandingsessie. We ontmoeten je graag!

Wil je vaker blogs ontvangen over sterke branding en eerlijke marketing voor je bedrijf? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

Deel dit blog en inspireer anderen!

Gerelateerde blogs

Essencio Brands - Branding magazine ontwerp restyle publieksblad ledenmagazine - Protestantse Kerk in Nederland - PKN Petrus Magazine
Magazines, boeken & print

Nieuws: branding en magazine-ontwerp voor Petrus

Samenwerken aan geloof, hoop en liefde Wat een mooie nieuwe opdracht! Sinds eind vorig jaar zijn we betrokken bij de branding …

Essencio_Brands_contentmarketing_meten_resultaten_google_analytics_privacy_vriendelijke_alternatieven
Branding en strategie

Meten is weten: inzicht in je marketing en klanten met een privacy-vriendelijke tool

Kennis is macht en meten is weten. Het zijn bekende gezegdes, die haast nergens zo sterk opgaan als in online marketing. …

Essencio Brands - Kan marketing ook op een eerlijke integere manier - authentieke marketing branding contentmarketing eerlijke reclame
Branding en strategie

Kan marketing ook op een eerlijke, integere manier?

Veel ondernemers met wie we samenwerken houden niet zo van marketing. Ze weten dat het nodig is voor hun bedrijf, maar …

Op deze website gebruiken we functionele cookies. Hier lees je ons privacybeleid.