Essencio business en branding - onze droom - bewust leven en bevlogen ondernemen - leven en werken in de natuur 1

Onze droom: leven en werken in de natuur

We spraken recent een ondernemer over onze plannen, onze dromen. Ze was onder de indruk van ons kantoor in een monumentaal pand in hartje Harderwijk. Ook wij genieten nog altijd van ons lichte kantoor met witte houten vloer en hoge plafonds. We voelen ons rijk wanneer we binnenstappen door de mooiste voordeur van Harderwijk.

En ook blijven we graag dromen:

We dromen van een huis of boerderij met uitzicht op de natuur en een grote natuurlijke tuin. Misschien ligt het aan een mooie wandelroute, of dichtbij water. Een plek waar Margreet kan wonen met haar gezin, en waar we als team kunnen samenkomen om te werken.

Waar de inspiratie altijd borrelt, zodat we ondernemers nog beter kunnen helpen en succesvol maken. Met een stijlvol ingerichte vergaderkamer voor gedreven ondernemers en professionals, zoals jij. Die bevlogen willen ondernemen, vanuit vertrouwen, ontspanning en energie. Die willen bijdragen aan onze missie om de (online) wereld zachter, transparanter en oprechter te maken. Op die plek bieden we inspirerende en waardevolle coachings en strategiesessies, in de natuur.

We dromen van een plek waar we bewust leven. Waar we onze waardevol leven-producten bededenken en ontwikkelen. Met een moestuin die ons voedt met biologisch eten. Scharrelende kippen en verse eitjes. Wilde bloemen om te plukken. Zelfgebakken taart bij de filterkoffie. Een gastenverblijf waar je op adem kan komen als je dat nodig hebt. Of waar je kunt overnachten als ondernemer omdat de werkdag intensief is, en de terugreis lang. Gewoon omdat het kan. Een plek die zo mooi is dat we dat willen delen met anderen. 

Een droom van onthaasten. Bewust genieten. En bevlogen ondernemen en recreëren – want de inspiratie ligt er voor het oprapen.

Zie je het voor je? Wij wel.

Voorlopig blijft het bij dromen. En toch is het zo leuk om in gesprekken deze droom terug te laten komen. We horen dat mensen het helemaal voor zich zien. En dat het helemaal bij ons past. Of dat er herkenning is van met een zelfde soort plan.

Het helpt om je dromen te delen en erover te praten, omdat ze zo tot leven komen, voor jezelf en de ander. Hoe spannend ook! De ander kan je zo maar op nieuwe ideeën brengen, je aan anderen voorstellen, omdat hij of zij je wil helpen.

Essencio - Branding en business - Bevlogen ondernemen en bewust leven - Natuur als inspiratie voor werken en leven - Margreet Kattouw en Jiska Rook

Dus… We realiseren ons dat het best moeilijk te realiseren is in deze tijd… Mocht jij nu een een goede plek in of vlakbij de natuur weten waar we fijn kunnen werken – het liefst op een centrale plek in Nederland, tip ons dan!

Update oktober 2022: Dit blog schreven we in mei 2020, en ondertussen wonen & werken we in Bovenveen – middenin het groen! Hier lees en zie je meer.

En jij – Waar droom jij van?

 

Wil je eens strategisch brainstormen over het realiseren van je business-dromen? Dan is een Business & Brandingsessie een waardevolle investering. Samen gaan we in 2 uur terug naar de kern van je bedrijf, en van daaruit ontdek je welke stappen je kunt nemen in je branding. Zodat je van jouw bedrijf een sterk merk maakt. En je leert hoe een onderscheidende, professionele en stijlvolle uitstraling je bedrijf laat groeien – in omzet en betekenis.

Wil je vaker geïnspireerd worden over branding en bevlogen ondernemen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.

 

Deel dit blog en inspireer anderen!

Gerelateerde blogs

Essencio_Brands_branding businesscoaching wat moet je kiezen waar doe je goed aan als ondernemer in welke fase eerlijke marketing
Branding en strategie

Kies je voor businesscoaching of branding? Ontdek de verschillen

Je bent lekker bezig in je bedrijf. Je klanten zijn enthousiast over je werk en je bent goed in je vak. Maar …

Essencio_Brands_podcast We Wonder - Jiska Rook - merkstrateeg content marketing specialist over eerlijke marketing zorg ondernemers
Branding en strategie

Luistertip: podcast met Jiska over eerlijke marketing

Luister je mee? Lienke Scheurwater gaat met Essencio’s merkstrateeg en contentmarketingspecialist Jiska Rook in gesprek over eerlijke marketing voor missie gedreven …

Essencio_Brands_blog storytelling effect resultaten verbinding vertrouwen marketing branding kracht van verhalen vertellen
Branding en strategie

Storytelling in je marketing: de verbindende kracht van verhalen

Heerlijk… Met een goed boek wegkruipen op de bank. Je kind een zelfverzonnen verhaal vertellen. Of je laten raken door een …

Op deze website gebruiken we functionele cookies. Hier lees je ons privacybeleid.