Essencio Brands - werkplek kantoor natuurkantoor in de tuin in het groen natuurlijk werken

Welkom op ons nieuwe kantoor in het groen!

Na weken voorbereiden, klussen, schuren, schilderen en verbouwen, is het zover: we zijn verhuisd! We hebben onze monumentale werkplek in Harderwijk verruild voor een fijn natuurkantoor in Bovenveen. Wat hebben we er naar uitgekeken.

Van stadsmonument naar werkplek in de natuur

Eind 2021 kregen we te horen dat we ons mooie monumentale pand in Harderwijk moesten verlaten. De verhuurder bleek andere plannen te hebben waar wij niet in pasten. Daarmee startte een zoektocht naar een nieuw onderkomen.

Margreet en haar man hebben al jaren de wens om wonen en werken te combineren, wat het zoeken naar een nieuwe plek niet makkelijk maakt. Maar in mei 2022 is het Margreet en Henk gelukt: onze nieuwe werkplek is gevonden!

Essencio Brands - werkplek kantoor natuurkantoor in de tuin in het groen natuurlijk werken - lunchwandeling in het bos

Margreet: “We zijn dankbaar dat dit huis ons gegund is in deze gekke woningmarkt. Rust en ruimte hopen we hier te vinden, nog steeds op de Veluwe, vlakbij ‘t Harde. We horen daar volop vogels en hoe leuk: de kippen wonen er al. We kijken uit naar een grotere moestuin en een pluktuin vol bonte bloemen en zoemende bijen.

De werkplek is kleiner dan voorheen, dat zal best even wennen zijn. Maar we ervaren dat ook als kans; om weg te doen wat ons niet dient en te genieten van wat genoeg is. We hebben zin in de luxe die de natuur geeft, en te genieten van deze andere rijkdom. Verse bloemen op tafel, een lunchwandeling in het bos… Onthaasting en natuur op een praktische manier uitleven, dat is helemaal Essencio – en daar zien we erg naar uit.”

We werken nu in een fris, licht kantoor, met uitzicht op groen, en scharrelende kippen en rennende eekhoorns om ons heen. De tuin grenst aan een bos, waar we heerlijk kunnen wandelen. De tuin moet verder nog worden aangepakt, maar we zijn alvast lekker aan de slag en zien uit naar mooie ontmoetingen hier.

Weet je welkom!

Vanaf nu is ons adres:
Essencio
Veenweg 89
8096 PM Bovenveen

Essencio Brands - werkplek kantoor natuurkantoor in de tuin in het groen natuurlijk werken - scharrelende kippen - licht natuurlijk kantoor

 

Deel dit blog en inspireer anderen!

Gerelateerde blogs

Grote verandering bij Essencio – Margreet alleen verder.
Branding en strategie

Durf ik dit echt?

Grote verandering bij Essencio Deze maand, april 2024, ben ik precies 20 jaar ondernemer van een creatief bureau. Gestart in 2004, ...
Essencio_Brands_voorbeelden mooie websites professioneel stijlvol kernwaarden essentie branding website design
Branding en strategie

5x voorbeelden voor een nieuwe mooie, professionele website

De website van je bedrijf is het hart van je merk Je bent op zoek naar een nieuwe website die professioneel en ...
EssencioBrands Portfolio concept fotografie boekje print uitgave conceptontwikkeling ruimte rust stilte overzicht schiermonnikoog opening
Design

Bezinning, rust en ruimte – fotografie, concept en ontwerp

Oneindige ruimte op Schiermonnikoog als concept voor geprinte kalender In de oneindige ruimte en helemaal alleen. Met een prachtige missie en ...

Op deze website gebruiken we functionele cookies. Hier lees je ons privacybeleid.